<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.volunteers_roster">Volunteers Roster</span>

Sportclub met bardiensten

Bij veel sportclubs worden de leden ingeschakeld voor diensten om zodoende de contributie laag te houden. Met Inzetrooster kunnen leden zichzelf inschrijven voor een dienst die hen zelf goed uitkomt. Hierdoor is er minder verzuim (no-show). Tegelijkertijd vermindert Inzetrooster de administratieve last van de kantinecommissaris.

 

Bardiensten bij sportclubs.
Vrijwilligers bij sportclubs.

Het maken aanmaken van diensten

Je kunt via een formulier heel snel een dienstenrooster maken. Je geeft een periode op en het aantal personen die je per (weekend) dag nodig hebt en daarna is het rooster klaar.

Verzenden van een inschrijfverzoek

Na het aanmaken van het rooster hoef je alleen nog maar een verzoek tot inschrijven te versturen. De leden ontvangen een e-mail waarmee ze direct kunnen inloggen om zich voor de diensten in te schrijven.

Leden kunnen diensten overdragen

Als een lid (later) toch liever niet komt voor een dienst dan kan hij/zij die dienst gemakkelijk overdragen aan een ander lid door een verzoek te sturen naar één of meerdere leden.

Automatische herinnerings mail

Je kunt als kantinecommissaris instellen hoeveel dagen van te voren een herinnering mail verstuurd moet worden. Waardoor het verzuim (no-shows) minimaal is.

Profiel aanpassen

De leden kunnen zelf hun profiel (adres, telefoonnummer, e-mail, foto, etc) aanpassen. Als je dat als kantinecommissaris liever niet wilt dan kan je dat per onderdeel uitschakelen.

Leden die zich niet zelf inschrijven

Je kunt als kantinecommissaris / kantinecommissie ook zelf leden inschrijven voor een dienst. Je kunt dus bijvoorbeeld afspreken dat de leden zich voor 1 mei moeten inschrijven en dat anders de kantinecommissie dat doet.

Verschillende groepen diensten

Je kunt verschillende groepen aanmaken zoals bardienst, barhoofd, keukendienst etc. Je kunt dan ook eventueel een groep besloten maken zodat bijvoorbeeld alleen de barhoofden op de groep barhoofd kunnen inschrijven.

Leden vanuit een extern systeem

Mocht de vereniging al een ander administratiesysteem gebruiken, dan kun je ook heel makkelijk de leden bijwerken met een import bestand (Excel/CSV).

Fotoboek (smoelenboek)

Inzetrooster kan ook als fotoboek (smoelenboek) gebruikt worden, welke je kunt sorteren op voornaam, achternaam, leeftijd en hoelang iemand lid is.

Bijhouden van verzuim (no-shows)

Als een lid niet komt opdagen voor een dienst dan kun je dat in inzetrooster bijhouden. Er zijn overzichten en statistieken van dit verzuim beschikbaar.

Vrijstellen van diensten

Als bepaalde leden zich al genoeg inzetten voor de club dan kun je deze vrijstellen van diensten zodat deze leden geen inschrijf- en overnameverzoeken ontvangen.

Uren en diensten overzicht

Met Inzetrooster kun je precies zien hoeveel uren en/of diensten een lid heeft gedaan. Deze overzichten kun je ook downloaden.